Пиво знижує ризик серцево-судинних захворювань — вчені

26.03.2017

Італійські вчені з’ясували, що люди, які регулярно п’ють пиво, тим самим знижують ризик розвитку серцево-судинних захворювань.

пиво

За твердженням італійського кардіолога Хасмукха Равата, помірне вживання пінного напою стимулює роботу серцевого м’яза, зменшуючи при цьому ризик захворювань.

Повідомляється, що пиво здатне покращувати функціонування серця, так як воно містить у собі велику кількість магнію, а також калію. Більш того, в цьому продукті є вітаміни, які входять в групу В, а також пиво надає антиоксидантний ефект.

Читай також: РИБОЛОВЛЯ ВИЗНАНА КРАЩОЮ ПРОФІЛАКТИКОЮ ІНФАРКТУ

Проте медики попереджають, що вживання пива у великих кількостях може нашкодити здоров’ю.

Фото: im-ho.com.ua

Дана Сарабун